fbpx

Piana pur - opinie

Jeśli szukasz firmy która profesjonalnie potraktuje Twoje zlecenie, dokładnie zapozna Cię z tematem termoizolacji natryskowej pianką pur oraz wyjaśni dlaczego warto zainwestować w ocieplanie pianą pur to zapoznaj się z opiniami naszych Klientów. Zależy nam na satysfakcji każdego naszego Klienta, ponieważ Twoje zadowolenie to nasz sukces.

Monika Monika
Monika Monika
2020-10-18T07:57:49+0000
W pełni polecam firmę N-Pur. Kompetentne, fachowe doradztwo. Profesjonalne wykonanie. Bardzo dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolona z wykonanego ocieplenia poddasza pianą. Gorąco polecam 🙂👍read more
Kołakowskii Łukaszz
Kołakowskii Łukaszz
2020-05-11T14:54:32+0000
POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mega Profesjonalne podejście do klienta , dokładność porządek na budowie same plusy Dziękuję Kamilu za wzorowe wykonanie ocieplenia.read more
Marcin Gałka
Marcin Gałka
2020-04-26T10:52:02+0000
Polecam firmę N-Pur System Ocieplenia natryskowe pianą. Profesjonalne podejście do klienta, szybka sprawna realizacja, dokładność, a co najważniejsze poddasze ocieplone! 🙂read more
Kopciewicz Maciej
Kopciewicz Maciej
2020-01-27T18:14:18+0000
nie polecam 🙂 amatorka
Joanna Mostowy
Joanna Mostowy
2019-10-30T19:33:32+0000
Profesjonalne podejście do klienta począwszy od przedstawienia oferty, przez odpowiadanie na wszystkie możliwe pytania, po starannie wykonaną aplikację, dokładność i terminowość. Bardzo polecam.read more
Mateusz Piórkowski
Mateusz Piórkowski
2019-03-09T16:40:18+0000
Bardzo szybki czas realizacji. Piana pokryła wszystkie szczeliny, a co najważniejsze bardzo mili i dokładni wykonawcy 🙂 Poddasze ocieplone!read more
Karol Kudrzycki
Karol Kudrzycki
2019-02-06T13:38:38+0000
Poddasze ocieplone bardzo sprawnie i dokładnie ekipa pozostawiła po sobie porządek . Fachowe doradztwo i wycena bez ukrytych kosztów. Jestem Zadowolony!!!read more
Sylwia Korzeniewska
Sylwia Korzeniewska
2019-01-03T15:51:52+0000
Niesamowite podejście do klienta . Swietnie wyjaśnione znaczenie ocieplenia pianą poddasza. Perfekcyjny kontakt. POLECAMread more
Mateusz Karp
Mateusz Karp
2018-12-30T18:09:45+0000
polecam, 100% zadaowolenia
Barbara Łojewska
Barbara Łojewska
2018-06-08T20:02:03+0000
Polecam !!!!
Marcin Karp
Marcin Karp
2018-06-03T14:25:16+0000
Polecam bardzo profesjonalne podejście do klienta oraz pracy.
Piotr Błach
Piotr Błach
2018-04-07T18:07:20+0000
Bardzo sprawnie, profesjonalnie wykonana praca. Bardzo polecam zadowolony klient:)
Next Reviews